Rastgele Yazı

Basen Bölgesini Eritmeye Yardımcı Kürler

Basen Bölgesini Eritmeye Yardımcı Kürler

Basen Bölgesini Eritmeye Yardımcı Kürler

Basen bölgesini eritmek oldukça zordur. Bu nedenle sporun yanı sıra uygulanması gereken kürlerde bulunur. Bu kürler tüketilenler ve masaj yapılarak uygulananlar şeklinde ikiye ayrılır.

Sürülerek Uygulanan Kürler

Yağ uygulama kürü, bu kür sayesinde basen bölgeleri daha hızlı erimeye başlar. Altı damla greyfurt, dört damla portakal, üç damla biberiye ve üç çorba kaşığı zeytin yağı bir kap içerisine alınarak güzel bir şekilde karıştırılır. Sonrasında elde edilen karışım basen bölgesine masaj yapılarak uygulanır. Uygulamanın üzeri streç film ile kaplanır. Basen bölgesi için faydalı olan bir egzersiz gerçekleştirilir. Kürün on beş gün boyunca düzenli olarak uygulanması gerekir.

Aspirin deniz tuzu kürü, bir adet aspirin, bir miktar Türk kahvesi, deniz tuzu, portakal yağı ve aynı ölçüde zeytin yağı eklenerek karışım elde edilir. Karışım basen bölgesine sürülerek streç film ile sarılır. Kırk dakika bekletildikten sonra soğuk su ile yıkanır.

Yiyerek Uygulanan Kürler

Yoğurt kürü, dört yemek kaşığı yoğurt, iki yemek kaşığı kadar limon suyu ve bir tatlı kaşığı dolusu pul biber eklenerek karıştırılır. Bir ay boyunca düzenli olarak gece yatmadan önce tüketilmesi gerekir.

Bal, elma sirkesi kürü, bir su bardağı ılık suya, bir tatlı kaşığı dolusu bal ve iki yemek kaşığı dolusu elma sirkesi eklenerek karıştırılır. Yemeklerden yarım saat önce tüketilmelidir. Üç hafta boyunca düzenli olarak uygulanması gerekir.

Maden suyu kürü, maden suyu, taze nane ve yoğurt kullanılarak yapılır. Bu kür metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Kürün gece yatmadan üç saat önce tüketilmesi gerekir.

Maydanoz kürü, on tane maydanoz, kabuğu ile yarım limon ve bir büyük bardak su robot içerisine yerleştirilerek çekilir. Sabah aç karnına olacak şekilde tüketilir. Kür yedi boyunca uygulanır. Yedi günün sonunda ara vererek tekrardan uygulanmaya başlanır.

Kimyon kürü, bir tatlı kaşığı taze kimyon, bir su bardağı ılık su ocakta güzel bir şekilde kaynatılır. Ilıdıktan sonra çay süzülür. İkindi zamanında ara öğün olarak tüketilir.

Yoğurt kürü, dört yemek kaşığı dolusu yoğurt, bir çay kaşığı dolusu zencefil, bir çay kaşığı dolusu zerdeçal, bir çay kaşığı dolusu toz tarçın eklenerek bir karışım elde edilir. Akşam yemeğinin üzerinden iki saat geçtikten sonra tüketilir. Kürün bir hafta içerisinde sadece iki kez uygulanması gerekir.

  • Yazıyı Beğendin mi?  

Benzer Yazılar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorumu yapmak için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*
*